Milas Gümüşlük Anaokulu

Vizyon: Aklın ve Bilimin ışığında, sürekli öğrenen ve gelişen, kalite ve başarıyla fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Ülkenin kültürel değerlerine sahip çıkan, doğaya ve çevreye duyarlı, öz güveni yüksek, kendini ifade eden bireyler yetiştirmek, aynı zamanda bir okul öncesi kurumu olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bizlere emanet eden aileleri adına kaliteli eğitim vermektir.

Başarılar:

Saatler: 08:00-13:00 Sabah Grubu 13:00-18:00 Öğle Grubu
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz kuruluş yılı olan 2017 yılında Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır. 2019 Eylül Ayı itibariyle Beslenme Dostu Okul seçilmiştir. Ayrıca Uluslararası Demokrasi Kültürü: Temel Eğitim Kurumlarında Demokrasi Kültürünün Gelişmesi Projesi ile ilçemizde MEB proje okulu olarak belirlenmiştir. Okulumuzda 2021-2022 yılı "TÜRÇEV Okullarda Orman", "Sıfır Atık", "Temel Eğitimde Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi", "eTwinning Oyun Sandığım" projeleri uygulanmaktadır.
Kontenjan Bilgileri: 120 Öğrenci 8 personel

WEB - https://gumuslukanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gümüşlük Mahallesi Armut Sokak No2 Milas/MUĞLA

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçemiz Gümüşlük Mahallesi okullar bölgesinde yer almaktadır.

Adres - Gümüşlük Mahallesi Armut Sokak No2 Milas/MUĞLA

Ulaşım Şehir içi dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuz cadde üzerindedir. Ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun ilimize uzaklığı 65 km olup ilçe merkezinde bulunmaktadır.